Wektu musim panas: dompet abang utawa dompet biru?

Yen cuaca sing anget pungkasane lan dina saya suwe saya tuwa, warna-warna sing luwih peteng bakal ilang, banjur ninggalake papan kanggo nada sing cerah lan sregep. Bakal nyenengake kanggo narik cetakan bunga, syal warna warni lan desain etno-chic saka lemari sampeyan. Apa warna dompet sampeyan kanggo musim anyar?

Garis cilik, gedhe, pundhak, wong liya, kompak, alus, dompet musim iki mlumpat metu saka jendhela, saiki ana macem-macem model. Nanging nalika aksesoris kanggo nganggo, warna dadi kunci kanggo nggawe rasukan sing cocog kanggo saben kesempatan. Ana macem-macem pilihan, saka warna pastel nganti nada neon, saka warna padhet nganti cetakan paling mewah.

Abang lan biru minangka warna sing duwe jumlah sing apik banget ing palette. Loro warna kasebut, kanthi warna sing beda, menehi inspirasi kanggo ngulandara lan kebebasan, lan ngajak sampeyan ngrameke kedatangan musim semi lan musim panas kanthi energi tambahan.

Werna bisa nyritakake akeh babagan karakter wong. Biasane wanita sing milih biru warna cukup seimbang, ngerti awake dhewe lan kepribadiane: wong-wong sing seneng milih klambi lan aksesoris biru iku setya, sanajan wis entek, mikir lan jero. Wong wadon sing milih warna abang yaiku semangat, karismatik lan extrovert: dheweke nuduhake rasa praktis, karakter lan semangat inisiatif sing kuwat.

Kanthi ngatur klambi karo aksesoris ing warna abang utawa biru, sampeyan ngirim pesen sing jelas menyang jagad saubengé. Sampeyan bisa ngandhani vitalitas lan pikiran sampeyan kanthi milih warna sing paling cocog karo sampeyan. Sampeyan bisa wani nganggo warna sing padhang lan sregep: ​​umpamane nganggo dompet biru utawa abang sing padhang, sampeyan bakal metu kanthi akeh lan mesthi ora bakal diweruhi.

Abang minangka warna sensual, dompet abang sing apik bakal nggawe sampeyan seneng kaya lintang ing wayah sore ing antarane kanca-kanca. Werna dhewe menehi energi positif lan cocog karo sing ora ringkes. Abang sing kuwat bisa padhangake warna-warna netral, lan mbedakake kontras kayata warna ireng utawa putih. Ing busana gaya 50an nganggo titik polka putih lan ireng, klambi abang minangka detail sing bisa nduwe kontras. Sajrone wengi ing disko utawa ing upacara, dompet abang sampeyan bakal nggawe rasukan rasukan sampeyan tetep prasaja nanging elegan. Dompet kulit abang bisa nyritakake sensualitas lan gaya, malah nggabungake karo pasangan jins sing sederhana.

Biru minangka warna sing gampang banget kanggo cocog; iku exudes raos jero, ayu banget lan imbangan apik. Sampeyan bisa masangake kantong biru kanthi mbandingake warna ijo, kuning, putih, abu-abu, coklat-kulit lan liya-liyane. Biru minangka nada kuwat, lan minangka salah sawijining sawetara sing bisa cocog karo "tonal". Dompet biru elegan, sanajan nganggo celana celengan. Mupangate siji kanthi desain babagan floral utawa tropis, kanthi nglengkapi rasukan sampeyan. Dompet biru cocog yen sampeyan nggoleki kanca kanggo saben kesempatan, saka sing paling resmi nganti ora resmi. Mlaku-mlaku liwat dalan-dalan kutha ing wayah wengi, bakal nambah angin sing nyenengake kanggo rasukan sampeyan.

Ninggalake komentar