Kabupaten Tanning ing Florence

Distrik saka kulit lan alas kaki ing Tuscany minangka kasunyatan internasional, keunggulan sing digawe ing Italia, sing bisa menehi reaksi kanthi becik tumrap krisis ekonomi, njamin tenaga kerja. Florence wis fokus ing barang kulit sing mewah lan matur nuwun, wis menang tantangan kasebut!

Kecamatan barang kulit sing mewah

Distrik Florentine khusus kanggo barang kulit sing mewah. Kabupaten iki minangka distrik klasik, sing nampilake kabeh kerajinan lan proses industri lan sing bisa nunggang krisis kasebut.

Nyebut data sing diterbitake Il Sole 24 Ore (sumber: Centro Studi IntesaSanpaolo), ing antarane 20 kabupaten paling dinamis kanggo tuwuh volume, sektor barang kulit paling dhuwur ing distrik Florence metu lan ana ing ndhuwur kabeh spesialisasi produksi. wilayah ing Italia: kanthi ekspor 3.8 milyar ing taun 2017, meh tikel kaping pindho wiwit taun 2008. Asil saka tingkat sing gedhe banget bisa nggayuh babagan kriya loro pabrik sing diduweni dening merek mewah lan kontraktor.

Barang kulit mewah ing wilayah Florentine ngasilake kantong lan dompet saka merek donya sing paling misuwur: Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Bulgari, Ferragamo, Fendi, Tiffany, Cartier, Dior, Celine, Montblanc, Givenchy lan Chanel, mung kanggo jenenge sawetara.

Kabupaten alas kaki

Distrik industri Santa Croce sull'Arno, ing antarane Florence lan Pisa, minangka salah sawijining wilayah Eropa sing paling penting kanggo penyamakan kulit. Spesialisasi kanggo nggawe produk alas kaki lan kulit lan siji-sijine kabupaten sing spesialisasi nutupi kabeh produk produksi kulit: ing praktik, saka kulit kulit nganti produk rampung, utamane alas kaki.

Sacara geografis, kabupaten kasebut kalebu area udakara 330 kothak, kanthi bisnis cilik lan medium. Produksi utama gegayutan barang kulit, alas kaki, lan barang kulit. Menarik yaiku kasunyatan sing kira-kira 40% saka total produksi diekspor.

Jeneng-jeneng gedhe lan stylist nganggep distrik Santa Croce ing fulcrum nggawe kulit. Masa depan kanggo distrik saiki fokus ing sistem latihan lan riset, yaiku kursus universitas, institusi teknis kimia penyamakan, lan lembaga profesional kanggo operator pamrosesan kulit.

komentar 2

Proozycic

Proozycic

slot kanggo dhuwit nyata Vegas casino slot game casino http://onlinecasinouse.com/#

K.RAMACHANDRAN

K.RAMACHANDRAN

Pareng matur bapak
Aku pengin duwe alamat para tukang kulit utama ing Florence sing nggolek kulit disamak kulit warna veg.
Enteni tanggapane.
Kanthi regards
K.RAMACHANDRAN
VENTUR HNS
INDIA

Ninggalake komentar