privasi Shipping

We Ship World Wide karo FedEx Express lan DHL Express

Kanthi gudang ing Florence, Italia. Kita bakal ngirim sampeyan tuku tanpa ngenteni suwe. Sawetara produk digawe tangan nalika sampeyan nggawe pesenan. Iki bakal mbutuhake tambahan 5 dina kerja kanggo ngirim. Tandha tangan dibutuhake sawise pangiriman.

Amérika: Dina 1-5. Eropah: 1-5 dina. Asia: 5-10 dina. Afrika: 5-10 dina. Australia: 5-10 dina.

PENGHARGAL ING GRATIS ING SEMUA ORD.