privasi Shipping

We Ship World Wide karo FedEx Express lan DHL Express

Karo gudang ing Florence, Italia. Kita bakal ngirim tuku menyang sampeyan tanpa ngenteni suwe. Sawetara produk gawenan tangan nalika sampeyan pesen. Iki bakal mbutuhake tambahan 5 dina kerja kanggo dikirim. Tandatangan dibutuhake nalika dikirim.

Amérika: Dina 1-5. Eropah: 1-5 dina. Asia: 5-10 dina. Afrika: 5-10 dina. Australia: 5-10 dina.

PENGHARGAL ING GRATIS ING SEMUA ORD.