privasi mbalekaken

ngasilake
Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

24 Waragad Waranti Kondisi XNUMX Wulan.

Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

Mangga Kirimi kita ing Sales@PisaPelle.com yen sampeyan rumangsa ora kalebu aturan lan kita bakal nimbang kabeh kahanan kanthi alesan.

Mangga Waca Kebijakan mbalekaken lengkap ing sisih ngisor kaca kanggo rincian liyane.

Item non-bali tambahan:
- Kertu hadiah

Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.
Mangga ora ngirim tuku maneh menyang pabrikan.

Ana kahanan tartamtu ing ngendi mung maneh pembayaran sing diwenehake (yen ana)
- Produk kanthi tandha panggunaan sing jelas
- Sembarang barang sing ora ana ing kondisine, rusak utawa ilang bagean amarga ora ana kesalahan
- Sembarang barang sing dibaleni luwih saka 30 dina sawise dikirim

Pembayaran balik (yen ana)
Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis nggawe kabeh iki lan sampeyan durung nampa pembayaran maneh, hubungi kita ing sales@pisapelle.com.

Item Sale (yen ana)
Mung item sing diregani biasa bisa dibalekake, barang sing larang regane ora bisa dibalekake.

Simpenan (yen ana)
Kita mung ngganti barang yen cacat utawa rusak. Yen sampeyan kudu ijol kanggo barang sing padha, kirim email menyang sales@pisapelle.com lan kirimake barang kasebut menyang: Walter Davis Engineering and Investments LLC, 6550 Shady Brook Lane, Suite 2512, Dallas TX 75206, Amerika Serikat.

Hadiah
Yen item wis dicenthang minangka hadiah nalika dituku lan dikirim langsung menyang sampeyan, sampeyan bakal nampa hadiah hadiah kanggo nilai bali sampeyan. Sawise barang bali ditampa, sertifikat hadiah bakal dikirim menyang sampeyan.

Yen item ora ditandhani minangka hadiah nalika dituku, utawa panyedhiya hadiah wis dikirim menyang awake dhewe kanggo menehi sampeyan mengko, kita bakal ngirim pengembalian dana menyang panyedhiya hadiah lan dheweke bakal nemokake bab bali.

Shipping
Kanggo ngasilake produk sampeyan, sampeyan kudu ngirim produk menyang: Walter Davis Engineering and Investments LLC, 6550 Shady Brook Lane, Suite 2512, Dallas TX 75206, Amerika Serikat

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo bali item sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dikembalikan. Yen sampeyan entuk mbayar mundur, biaya bali kapal bakal dicabut saka mbalek maneh.

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh panjenengan, bisa beda-beda.

Yen sampeyan ngeterake item liwat $ 75, sampeyan kudu nimbang nggunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak utawa mundhut asuransi pengiriman. Kita ora njamin yen kita bakal nampa item bali.