Kebijakan privasi

Kebijakan Privasi iki nggambarake kepiye informasi pribadhi diklumpukake, digunakake, lan dituduhake nalika ngunjungi utawa tuku saka pisapelle.com ("Situs").

Informasi pribadi sing diklumpukake
Nalika sampeyan ngunjungi Situs, kita kanthi otomatis ngumpulake informasi tartamtu babagan piranti, kalebu informasi babagan browser web, alamat IP, zona wektu, lan sawetara cookie sing diinstal ing piranti sampeyan. Tambahan, nalika sampeyan nggoleki Situs, kita ngumpulake informasi babagan kaca web utawa produk sing sampeyan deleng, apa situs web utawa istilah sing diarani sampeyan mlebu menyang Situs, lan informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs. Kita waca informasi sing kanthi otomatis kasebut minangka "Informasi Piranti".

Kita ngumpulake Informasi Piranti nggunakake teknologi ing ngisor iki:
- "Cookies" yaiku file data sing diselehake ing piranti utawa komputer lan kerep kalebu identifikasi unik anonim. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cookie, lan carane mateni cookie, kunjungi http://www.allaboutcookies.org.
- "Log file" tumindak mlaku ing Situs, lan ngumpulake data kalebu alamat IP, jinis browser, panyedhiya layanan internet, kaca referring / metu, lan prangko tanggal / wektu.
- "Beacon Web", "tag", lan "piksel" minangka file elektronik sing digunakake kanggo ngrekam informasi babagan carane ngobrol Situs.

Tambahan yen sampeyan entuk tuku utawa ngupaya tuku liwat Situs, kita ngumpulake informasi tartamtu saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pengiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit, alamat email, lan nomer telpon). kanggo informasi iki minangka "Informasi Pesenan".

Nalika kita ngomong babagan "Informasi Pribadi" ing Kebijakan Privasi iki, kita ngomong babagan Informasi Informasi lan Informasi Pesenan.

Kepiye cara nggunakake informasi pribadhi?
Kita nggunakake Information Order sing kita kumpulake umum kanggo nepaki sembarang pesenan diselehake liwat Situs (kalebu Processing informasi pembayaran, ngatur pengiriman, lan menehi sampeyan karo invoice lan / utawa pesenan konfirmasi). Tambahan, kita nggunakake Informasi Urutan iki kanggo:
- Komunikasi karo sampeyan;
- Nelpon pesenan kanggo risiko utawa penipuan potensial; lan
- Yen sesuai karo preferensi sing dienggo bareng karo sampeyan, menehi informasi utawa iklan sing ana hubungane karo produk utawa layanan.

Kita nggunakake Informasi Piranti sing kita kumpul kanggo mbantu kita layar kanggo potensial risiko lan penipuan (utamane, alamat IP panjenengan), lan luwih umum kanggo nambah lan ngoptimalake Situs kita (contone, kanthi ngasilake analytics babagan cara pelanggan kita nelusur lan sesambungan karo Situs, lan kanggo netepake kasil marketing lan kampanye iklan kita).

Nuduhake sampeyan informasi pribadi
Kita nuduhake Informasi Pribadi sampeyan karo pihak katelu kanggo mbantu nggunakake Informasi Pribadi, kaya sing kasebut ing ndhuwur. Contone, kita nggunakake Shopify kanggo daya toko online kita - sampeyan bisa maca liyane babagan carane Shopify migunakake Informasi Pribadi sampeyan ing kene: https://www.shopify.com/legal/privacy. Kita uga nggunakake Google Analytics kanggo mbantu kita mangerteni carane pelanggan nggunakake Situs - sampeyan bisa maca liyane babagan cara Google nggunakake Informasi Pribadi sampeyan ing kene: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Sampeyan uga bisa milih metu Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pamungkas, kita uga bisa nuduhake Informasi Pribadi sampeyan kanggo netepi hukum lan angger-angger sing ditrapake, kanggo nanggapi dhuwit panjalukan, panitia nelusur utawa panjaluk sing sah kanggo informasi sing ditampa, utawa kanggo nglindhungi hak-hak kita.

Pariwara pariwara
Minangka diterangake ing ndhuwur, kita nggunakake Informasi Pribadi kanggo nyedhiyani sampeyan iklan sing ditargetake utawa komunikasi marketing sing kita pracaya dadi kapentingan kanggo sampeyan. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan cara iklan sing dituduhake, sampeyan bisa mlebu ing kaca pendidikan Network Advertising Initiative ("NAI") ing http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Sampeyan bisa milih metu saka iklan kanthi nggunakake pranala ing ngisor iki:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
- [[INCLUDE OPT-OUT LINKS FROM WHICHEVER SERVICES BEING USED]]

Tambahan, sampeyan bisa milih metu saka sawetara layanan kasebut kanthi ngunjungi portal pamilih Digital Advertising Alliance ing: http://optout.aboutads.info/.

Aja nglacak
Elinga, aku ora ngowahi kumpulan data lan praktik praktikum Situs nalika ndeleng sinyal Do Not Track saka browser sampeyan.

Hak sampeyan
Yen sampeyan warga Eropah, sampeyan duwe hak ngakses informasi pribadhi sing dianakake babagan sampeyan lan nyuwun informasi pribadi sampeyan didandani, dianyari, utawa dibusak. Yen sampeyan pengin ngleksanani hak iki, hubungi kita liwat informasi kontak ing ngisor iki.

Kajaba iku, yen sampeyan warga Eropah, sampeyan bakal nyatakake yen sampeyan lagi ngolah informasi sampeyan supaya bisa nglumpukake kontrak sing ana ing awak (umpamane yen sampeyan nggawe pesanan liwat Situs), utawa ngupayakake kapentingan bisnis sah sing kadhaptar ing ndhuwur. Tambahan, wigati dicathet yen informasi sampeyan bakal ditransfer ing luar Eropa, kalebu ing Kanada lan Amerika Serikat.

Penylametan data
Nalika sampeyan nggawe pesanan liwat Situs, kita bakal njaga Informasi Pesenan kanggo cathetan kita kajaba lan nganti sampeyan takon kita mbusak informasi iki.

Kaca-kaca sing
Kita bisa nganyari kebijakan privasi iki saka wektu ke wektu kanggo nggambarake, umpamane, owah-owahan kanggo laku kita utawa kanggo alasan operasional, hukum, utawa peraturan liyane.

Minor
Situs kasebut ora dimaksudake kanggo individu tanpa tenaga tuku sing disetujoni dening wong tuwa.

Hubungi kita
Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi, yen sampeyan duwe pitakon, utawa yen pengin keluhan, hubungi kita kanthi e-mail ing sales@pisapelle.com utawa kirim karo rincian sing diwenehake ing ngisor iki:

Pisa Pelle
[Re: Privacy Compliance Officer]
Walter Davis Engineering and Investments LLC, 6550 Shady Brook Lane, Suite 2512, Dallas TX 75206, Amerika Serikat