warna: Fantasi
Price:
$ 160
Simpenan:
Sold metu

Description

Pisa Pelle minangka Impor Amerika Produk Kulit Italia. Produk kita kabeh 100% Kulit sapi Kulit Asli, Ditata Sayuran, lan gawenan tangan ing Florence, Italia dening rong bisnis kulawarga sing kapisah. Sawetara barang sing luwih populer disimpen ing inventaris ing Florence, Italia. Barang liyane dibangun nalika sampeyan pesen.

Kulit Tuscany

Pasar Kulit Florence

Teks, Email utawa Telpon: +1 214-444-9482 Sales@PisaPelle.com

We Ship World Wide karo FedEx Express lan DHL Express

Tugas, Bea Cukai, Impor

Tulung dingerteni babagan adat istiadat lokal hukum lan tarif. Kita bakal ngupayakake nggawe dhaptar sapa sing dikenani biaya. Yen bisa, elinga yen barang sampeyan "barang pribadi" kanggo digunakake dhewe.

USA Ora ngisi Bea Cukai.

 Kanthi gudang lan pabrik ing Tuscany, Italia. Kita bakal ngirim tuku menyang sampeyan tanpa ngenteni suwe. Sawetara produk gawenan tangan nalika sampeyan pesen. Iki bakal mbutuhake tambahan 5 dina kerja kanggo dikirim. Tandatangan dibutuhake nalika dikirim utawa istiméwa kanggo tandha tangan kudu diwenehake menyang perusahaan pelayaran.

Amérika: Dina 1-5. Eropah: 1-5 dina. Asia: 5-10 dina. Afrika: 5-10 dina. Australia: 5-10 dina.

 

Pajak Nexus Amerika Serikat sing didol mung kanggo Warga Texas.

VAT Warga Eropa saiki ora dituntut.

Teks, Email utawa Telpon: +1 214-444-9482 Sales@PisaPelle.com

60 Dina Wangsul: Waranti 24 Jam 

Kebijakan kita tahan dina 60. Yen dina 60 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Supaya bisa entuk bali, barang sampeyan kudu ora digunakake lan ing kahanan sing padha kaya sing sampeyan tampa. Sampeyan uga kudu ana ing bungkus asli. Siap-siyap kanggo nuduhake foto item sadurunge dikirim item kasebut. Kita bakal nyiyapake pengiriman lan mbalek maneh kanggo sampeyan.

Mangga Kirimi kita ing Sales@PisaPelle.com yen sampeyan rumangsa ora kalebu aturan lan kita bakal nimbang kabeh kahanan kanthi alesan.

Mangga Waca Kebijakan mbalekaken lengkap ing sisih ngisor kaca kanggo rincian liyane.

Pembayaran maneh Biasane njupuk 1-7 dina kanggo diproses.

Teks, Email utawa Telpon: +1 214-444-9482 Sales@PisaPelle.com

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

Anyar viewed