Tas tangan kulit Vittoria

ngisi

warna: Werna Bordeaux
Price:
$ 190
Simpenan:
ing Simpenan

Description

Pisa Pelle minangka Importer Berasaskan Produk Kulit Italia. Produk kita kabeh 100% Calfskin Asli, Tanduran Sayuran, lan Handmade ing Florence, Italia dening bisnis kulawarga. Sawetara item sing luwih populer disedhiyakake ing persediaan ing Florence, Italia. Barang liyane dibangun nalika sampeyan pesen.

We Ship World Wide karo FedEx Express lan DHL Express

Kanthi gudang lan pabrikan ing Florence, Italia. Kita bakal ngirim sampeyan tuku tanpa ngenteni suwe. Sawetara produk digawe tangan nalika sampeyan nggawe pesenan. Iki bakal mbutuhake tambahan 5 dina kerja kanggo ngirim. Tandha tangan dibutuhake sawise pangiriman.

Amérika: Dina 1-5. Eropah: 1-5 dina. Asia: 5-10 dina. Afrika: 5-10 dina. Australia: 5-10 dina.

Nuduhake SHIPPING GRATIS ON ALL ORDERS menyang USA.

Pajak Nexus Amerika Serikat sing didol mung kanggo Warga Texas.

VAT Warga Eropa saiki ora dituntut.

30 Dina Wangsul: Waranti 24 Jam

Kebijakan kita tahan dina 30. Yen dina 30 wis ilang wiwit tuku, sayangé, kita ora bisa menehi dhuwit utawa ijol-ijolan.

Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

Mangga Kirimi kita ing Sales@PisaPelle.com yen sampeyan rumangsa ora kalebu aturan lan kita bakal nimbang kabeh kahanan kanthi alesan.

Mangga Waca Kebijakan mbalekaken lengkap ing sisih ngisor kaca kanggo rincian liyane.

Pembayaran maneh Biasane njupuk 1-7 dina kanggo diproses.

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

Sampeyan uga kaya